fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(VIDEO) Surpriză maximă în „Panteonul Moților”. Cine s-a aflat în delegația AUR, când formațiunea politică a depus o coroană de flori

Surpriză maximă, astăzi, la Țebea. Fostul primar al Devei, Mircia Muntean, s-a aflat în delegația AUR, atunci când partidul a depus o coroană de flori la mormântul lui Avram Iancu.

Vineri, contactat de „Știri din Hunedoara”, liderul AUR Hunedoara, Tiberiu Barstan, susținea că există persoane care vor să intre în partid pe „ușa din spate”, dar, spunea el, aceștia nu vor avea nicio șansă.

Se pare însă că Mircia Muntean este pe cale să intre chiar „pe ușa din față”, la braț cu George Simion, din moment ce, la un eveniment de importanță națională, se află în delegația AUR.

blank

„Eu am susținere mare, sunt singurul președinte care am rămas pe filiale, mi-am făcut treaba, filiala e destul de bine conturată cu oameni de valoare, iar eu țin la calitatea lor. La câți mi-au venit la ușă și îmi vin, triplam numărul de membrii. Dar nu vreau oameni care au istoricul pătat, care au probleme. Exclus!

Toată lumea care a merg a crezut că este ca și la PNL sau PSD, adică «dacă nu rezolv la Deva, la județ, mă duc la șefi». Cum s-au dus, așa au venit, și tot la mine au ajuns. Am avut întâlniri cu Mircia (n.r. – Mircia Muntean), cu mulți alții, dar atâta timp cât eu îi cunosc și știu, sunt convins, că ei nu sunt pe direcția noastră, după ce să ne mai pierdem timpul?

Noi alergăm peste tot, pe timpul nostru, pe banii noștri, și după trei-patru luni de zile să îți vină niște oameni care… nu mai pun etichete, pentru că știți destul de bine… exclus!”,spunea Tiberiu Barstan. 

Și senatorul Vasilică Potecă, fost liberal, s-a aflat în preajma AUR, la Țebea.

Despre senatorul Vasilică Potecă, cel care a demisionat săptămâna aceasta din PNL și s-a afiliat grupului AUR, Tiberiu Barstan spune că exclude orice variantă ca el să fie pe pe listele partidului la următoarele alegeri.

„Dacă nu eram eu, probabil era membru. Eu le-am discutat cu Bucureștiul și exclud orice variantă, structură, pe liste. Că este afiliat, că susține proiectele AUR, că votează… mai sunt și alți parlamentari care sunt afliați, dar nu sunt membri. Dar eu nu pot cu un om care, cât a activat el și la Prefectură și la alte instituții, inclusiv la Parlament, el e zero. Nu există! Nouă ne trebuie oameni care să facă treabă. Este un val, o avalanșă de oportuniști. (…) Noi nu ne complicăm existența cu oameni care toată viață cât au lucrat în administrație și-au văzut numai interesul propriu”, spunea liderul AUR Hunedoara. 

blank blank

 

Citește și: Cine va avea mai multă putere în partidul AUR: Tiberiu Barstan sau Tiberiu Balint? Președintele AUR Hunedoara, despre zvonurile potrivit cărora se încearcă preluarea filialei județene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *