fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(VIDEO) Încă o bătaie joc a Supercom. Salubrizarea în satul Țărățel, făcută cu mașini neconforme și cu capul în tomberonul de gunoi

Mașini neconforme pentru ridicat gunoiul și bătaie de joc la adresa angajaților, obligați să stea lângă mormanul de gunoi ori cu capul în tomberon, pentru a scoate sacii de deșeuri aruncați de oameni. S-a întâmplat în satul Tărățel, ce aparține de municipiul Brad, în urmă cu patru zile.

O mașină de gunoi, care nu respectă nicio regulă, în ridicarea deșeurilor. Practic, o dubă, cu prelată, în care stă atât gunoiul, cât și unul dintre angajații de salubritate. Fără elevator, care să ridice tomberoanele automat și să le golească, această mașină Supercom este încă o bătaie de joc la adresa locuitorilor din zona municipiului Brad, dar și a angajaților săi.

Priviți, mai jos, cum se face salubrizarea de către firma Supercom, în secolul XXI.

Cristian Florin Calica este brădeanul care a surprins aceste imagini incredibile. Bărbatul spune că angajații Supercom, care au fost în satul Țărățel, lucrează în condiții mizere: golesc manual gunoiul, cu capul în tomberoane, pentru că mașina nu era dotată cu elevator.

Între vis și realitate… cu Supercom SA!
«REDEFINIM CONCEPTUL SERVICIILOR DE SALUBRIZARE» = realitate
«Implementam sisteme de cântarire automată și pubele identificate prin RFID» = vis
Iată cum redefinește Supercom conceptul serviciilor de salubrizare:
– prin colectarea deșeurilor cu mașini neconforme;
– obligarea personalului la pedepse incompatibile cu anul 2023 și apartenența la UE: golirea manuală a tomberoanelor, încărcarea manuală a deșeurilor, suportarea mirosului pestilențial al deșeurilor, supunerea la riscuri de îmbolnăvire prin transportul personalului pe aceeași platformă cu deșeurile etc. Șefii lor ar trebui să le pupe mâinile și să le dubleze salariile pentru efortul care-l depun și riscul la care se supun.
Cu această ocazie Supercom a reușit să implementeze și cântărirea automată …la mână, iar despre RFID … nu au avut unde să-l monteze din cauza crăpăturilor din tomberoane.
Vă invit să vedeți pe ce veți da 14,5/9,5 lei/lună/persoană”, a scris bărbatul pe contul său de socializare.

 

Citește și: (VIDEO) Bătaie de joc! Camerele de supraveghere ale unui brădean au surprins momentul în care angajații Supercom colectează „selectiv” gunoiul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *