fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Hunedorean arestat după ce și-a înjunghiat fosta concubină, în scara unui bloc. Este acuzat de tentativă de omor

Un hunedorean a fost arestat de magistrații Tribunalului Hunedoara după ce și-a înjunghiat fosta concubină, în scara blocului în care femeia locuiește. Potrivit procurorilor, totul s-a întâmplat în Lupeni, duminică dimineața.

„Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, în dimineața zilei de 19.02.2023, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, în timp ce se aflau în municipiul Lupeni, la intrare în scara blocului unde locuia efectiv persoana vătămată, C.L.E. – fosta concubină, inculpatul P.C.P. a înjunghiat-o cu cuțitul în spate, în zona toracelui stâng, pe persoana vătămată, pricinuindu-i leziuni (…) care necesită pentru vindecare 20-25 de zile îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații, și i-au pus viața în primejdie”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

„În baza art. 202 C.pr.pen., art. 223 al. 2 C.pr.pen. şi art. 230 C.pr.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului Postolache Cătălin Petrișor, pentru infracțiunea de tentativă de omor, prev. și ped. de art. 32 alin. 1 C.pen. rap. la art. 188 alin. 1 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20 februarie 2023 şi până la data de 21 martie 2023, inclusiv. Respinge ca nefondată cererea inculpatului de a se dispune faţă de acesta o măsură preventivă mai puţin restrictivă, respectiv arestul la domiciliu sau controlul judiciar”, se arată în decizia magistraților Tribunalului Hunedoara.

Decizia instanței nu este definitivă, ci poate fi contestată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *