fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

UPDATE. Cum s-a produs tragedia, în urma căreia o femeie de 43 de ani a murit, prinsă sub un camion. Șoferul TIR-ului, un bărbat de 38 de ani, din Deva, a fost cel care a sunat la 112

Polițiștii au finalizat cercetările cu privire la modul de producere a accidentului mortal de pe Calea Zarandului, din Deva, în urma căruia o femeie de 43 de ani și-a pierdut viața, prinsă sub un camion. Potrivit acestora, TIR-ul efectua o manevră de mers înapoi, moment în care a surprins femeia, care se afla în spatele semiremorcii. La volan se afla un bărbat de 38 de ani, din Deva. Potrivit informațiilor noastre, victima ar fi încercat să traverseze strada într-un loc în care nu era trecere de pietoni.

„La data de 16 noiembrie 2022, în jurul orei 06:50, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat de 38 de ani, din Deva, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la volanul ansamblului rutier format din cap tractor și semiremorcă, pe banda de decelerare din apropierea unui magazin situat pe Calea Zarandului, din Deva, a efectuat o manevră de mers înapoi, moment în care a surprins și accidentat mortal o femeie.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Femeia nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, rănile sale fiind incompatibile cu viața.

„În urma accidentului de pe Calea Zarandului a rezultat o victimă de sex feminin, de 43 de ani. Victima a fost prinsă sub TIR, echipajele medicale sosite la fața locului constatând decesul. Pacienta prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *