fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

NEWS ALERT. Tragedie, în Deva. O femeie de 43 de ani a fost ucisă de un camion, în fața magazinului LIDL. TIR-ul era manevrat cu spatele, iar șoferul nu a văzut pietonul

O femeie a fost ucisă de un camion, în această dimineață, în fața magazinului Lidl, din Deva. Din primele informații primite, se pare că TIR-ul era manevrat cu spatele, iar șoferul nu a observat femeia, pe care a prins-o sub roțile colosului.

„Este vorba despre un accident mortal cu pieton. Polițiștii sunt la fața locului pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, femeia de 43 de ani nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

„În urma accidentului de pe Calea Zarandului a rezultat o victimă de sex feminin, de 43 de ani. Victima a fost prinsă sub TIR, echipajele medicale sosite la fața locului constatând decesul. Pacienta prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a declarat medicul Călin Dumitrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *