fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(ULTIMA ORĂ) Mesajul Prefectului județului Hunedoara pentru profesori: „Haideți să găsim soluții împreună pentru ca școala să înceapă imediat” (VIDEO)

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a transmis în această dimineață un mesaj adresat profesorilor, care sunt în grevă de peste două săptămâni. Acesta a spus că mesajul „trebuie să ajungă în inimile, în sufletele tuturor celor care trebuie să ia o decizie importantă pentru copiii noștri”.

„Sunt mai multe zile în care copiii noștri nu au mers la școală. Copiii noștri sunt la final de an școlar. Sunt foarte mulți care trebuie să dea examene, ori la clasa a VIII-a, ori examen de Bacalaureat, și trebuie să fim responsabili, ca să putem să luăm o decizie. Guvernul României a venit în întâmpinarea sindicatelor cu soluții. Soluții care au fost legiferate și soluții care pe viitor vor veni pentru toate problemele pe care le au profesorii. Aceste soluții cu siguranță trebuie să fie luate, pentru că respectul este suprem pentru tot ceea ce înseamnă învățământ, pentru tot ceea ce înseamnă cadre didactice, pentru tot ceea ce înseamnă profesori. Foarte important este să începem școala. Copiii nu mai au răbdare, părinții se gândesc ce fac cu copiii, iar noi trebuie să ne gândim ce facem pentru viitorul nostru. Haideți să gândim foarte profund, să gândim foarte responsabil și să încercăm să găsim soluții împreună ca școala să înceapă imediat”, a spus prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian.

Întreg mesajul, mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *