fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Se instituie „sens unic” pe strada Cernei, din municipiul Hunedoara

Începând de astăzi se aplică măsura circulaţiei într-un singur sens pe strada Cernei din municipiul Hunedoara. Astfel, se va putea circula doar dinspre strada Constantin Bursan spre b-dul Elisabeta Mărgineanu (dinspre Hotel Corviniana spre zona Mendi).
O altă modificare a regimului rutier se va aplica pe strada Aurel Vlaicu, arteră pe care limita de viteză va fi de 15km/h iar staţionarea autovehiculelor va fi permisă doar pe partea stângă a sensului de mers (strada rămâne cu sens unic, ca şi până acum, dinspre b-dul Libertăţii spre b-dul Decebal).

În urma aplicării acestor modificări, vehiculele care vor intra în oraş dinspre Teliuc vor putea folosi ruta b-dul Elisabeta Mărgineanu – str. Aurel Vlaicu (cu aplicarea prevederilor legale). Vehiculele care vor intra în oraş dinspre Zlaşti vor putea folosi atât ruta str. C-tin Bursan – str. Cloşca precum şi varianta str. Cernei – terecere peste podul din zona Mendi spre str. Aurel Vlaicu.

blank blank blank

Sursa: Primăria Hunedoara

1 thought on “Se instituie „sens unic” pe strada Cernei, din municipiul Hunedoara

    • Author gravatar

      Preluati si comentariile de la postarea primariei de pe FB. Asta daca nu aveti contract de facut doar reclama la primarie. Ieri, in prima zi de trafic deviat, au si foat agatate firele electrice de pe strada Aurel V. Municipiul Hd avea cea mai bine gandita infrasturctura rutiera. Acum pentru a ajunge din punctul A in B ocolesti jumatate de oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *