fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

IPJ Hunedoara nu mai are inspector șef. Comisarul șef Ovidiu Bîrlea a trecut în rezervă

Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara nu mai are inspector șef. De la începutul acestei luni, comisarul șef Ovidiu Bîrlea a trecut în rezervă, cu drept de pensie.

Comisarul-șef Ovidiu Gabriel Bîrlea a ocupat postul de șef al Inspectoratului de Poliție Hunedoara din data de 14 septembrie 2018, când a fost numit în urma promovării concursului pe funcție. Anterior acestei date, din luna noiembrie 2017, Bîrlea era doar detașat să conducă IPJ Hunedoara.

Fostul șef al IPJ Hunedoara s-a născut în data de 21 iulie 1965. În 1989 a absolvit Facultatea de Mecanică din cadrul Institutului Politehnic „Traian Vuia” din Timișoara, iar în 2005 pe cea de Științe Juridice din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, unde un an mai târziu și-a luat masterul în Drept penal și procesual aprofundat. A lucrat în Poliție din 1991. A fost ofiţer specialist la Serviciul de Investigare a Fraudelor, ofiţer specialist principal specializat în macrocriminalitate economică la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, şef al Biroului de Investigare a Fraudelor și al Serviciului Investigarea Criminalităţii Economice.

Conducerea Poliției Române urmează să dispună cu privire la persoana care va prelua atribuțiile de inspector-șef. Până atunci, atribuțiile de șef al IPJ Hunedoara sunt realizate de cei doi adjuncți.

blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *