fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(ULTIMA ORA) Grenadă defensivă, găsită în localitatea Câmpu lui Neag

O grenadă defensivă a fost găsită, miercuri, în zona localității Câmpu lu Neag, în albia râului Jiu. Descoperirea a fost făcută de un angajat al unei firme, care efectua lucrări de consolidare la un pod peste Jiu. Pirotehniștii din cadrul ISU Hunedoara, de la Deva, se îndreptă în aceste momente înspre Valea Jiului.

„Identificare grenadă defensivă în Câmpu lui Neag, zona fostei unitati de jandarmi. Pentru asanare a plecat din Deva echipa pirotehnică din cadrul ISU Hunedoara. Pâna la sosirea acesteia, zona este protejată de poliție”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan.

„Astăzi, în jurul orei 11:40, Poliția Orașului Uricani a fost sesizată telefonic despre faptul că un angajat al unei societăţi comerciale care efectua lucrări de consolidare a unui pod peste un râu din localitatea Câmpul lui Neag a găsit o grenadă veche, ruginită, în albia râului. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și personal din cadrul Compartimentului Protecție Civilă al Primăriei Orașului Uricani, care au asigurat perimetrul zonei în care a fost găsită grenada, până la sosirea unui echipaj de pirotehniști din cadrul I.S.U. Hunedoara – abilitat în vederea ridicării grenadei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *