fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

ULTIMĂ ORĂ. (UPDATE) Accident pe autostradă, în zona localității Mintia. Un TIR a acroșat o mașina și s-a răsturnat. Două persoane au fost rănite

Accident rutier pe autostrada A1, sensul de mers Deva – Ilia. Un autocamion a acroșat un autoturism, iar TIR-ul s-a răsturnat. Potrivit reprezentanților ISU Hunedoara, nu sunt victime încarcerate, dar două persoane din autoturism au fost rănite.

„Pompierii deveni au intervenit în urmă cu puțin timp, cu o autospecială dotată cu modul de descarcere și un echipaj de prim ajutor, pe autostrada A1, sensul de mers Deva-Ilia, unde un autocamion a acroșat un autoturism, după care s-a răsturnat.

În urma evenimentului nu au existat persoane încarcerate, însă doi ocupanți au fost asistați medical la fața locului, fiind ulterior transportați la spitalul din Deva, pentru investigații suplimentare.

Pompierii au asigurat totodată măsurile specifice de preîntâmpinare a unui incendiu”, spun reprezentanții ISU Hunedoara.

Vom reveni cu detalii.

Foto: ISU Hunedoara

1 thought on “ULTIMĂ ORĂ. (UPDATE) Accident pe autostradă, în zona localității Mintia. Un TIR a acroșat o mașina și s-a răsturnat. Două persoane au fost rănite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *