fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(ULTIMA ORĂ) Atenționare meteorologică cod galben, în nordul județului. În zona Bradului vor fi din nou ploi abundente, anunță ANM

O nouă atenționare de ploi abundente a fost emisă pentru zona de nord a județului Hunedoara. Meteorologii avertizează că vor fi averse abundente, care vor ajunge, izolat, și la 40 de litri pe metru pătrat. Atenționarea este valabilă de astăzi, de la ora 14, până la noapte, la ora 3.

„În intervalul menționat, în nordul Banatului, Crișana, Maramureș, vestul și nordul Transilvaniei, precum și în nordul Moldovei, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (cu rafale de 55…70 km/h), pe arii restrânse vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp”, se arată pe site-ul Admnistrației Naționale de Meteorologie.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Zona de nord a județului Hunedoara s-a confruntat cu inundații și în acest weekend, comuna Baia de Criș fiind unde dintre cele mai afectate de viiturile produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *