fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(ULTIMA ORĂ) UPDATE: Adolescentul de 16 ani, căzut de la etaj, a murit

UPDATE: Băiatul de 16 ani, din Vulcan, care a căzut de la etajul 8 al unui bloc din localitate, a murit. Din păcate, în momentul ajungerii în Urgență, pacientul a intrat în stop cardio-respirator.

„Cu toate manevrele de resuscitare efectuate mai bine de 30 de minute de către colegii din UPU, ambulanță și SMURD, pacientul a fost declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un băiat în vârstă de 16 ani a căzut de la etaj, în municipiul Vulcan. Potrivit purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, minorul a fost preluat inconștient, dar cu funcții vitale, și transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe Vulcan.

„La data de 19 iulie 2023, ora 17:21, un minor în vârstă de 16 ani din municipiul Vulcan, în timp ce se afla la etajul 8 al unui bloc situat pe strada Dafinel Duinea din municipiul Vulcan, în condiții ce vor fi stabilite ulterior, a căzut de la etajul 8 al blocului. Minorul a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări cu privire la cauzele producerii acestui eveniment și luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Vom reveni cu detalii, de îndată ce le vom avea.

4 thoughts on “(ULTIMA ORĂ) UPDATE: Adolescentul de 16 ani, căzut de la etaj, a murit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *