fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Tentativă de omor la Săulești. Tânăr de 29 de ani arestat, după ce și-a înjunghiat partenerul de pahar

Un tânăr de 29 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a atacat cu cuțitul și a înjunghiat un bărbat din Săulești. Potrivit procurorilor Parchetului  de pe lângă Tribunalul Hunedoara, cei doi se aflau la locuința unei alte persoane, iar în urma consumului de alcool, tânărul de 29 de ani a înjunghiat victima de două ori. În urma tentativei de omor, agresorul a fost reținut.

„Prin ordonanța din data de 23.04.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului R.l.A., pentru săvârșirea tentativei la infractiunea de omor, prev. și ped. de art.32 alin.1 C.p. rap. la art.188 alin.l i 2 C.p. Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, în noaptea de 22/23.04.2023, în localitatea Săulești, pe fondul consumului de alcool, inculpatul R.I.A. a aplicat cu un cuțit o lovitură persoanei vătămate M.I. în zona hemitoracelui drept față anterioară, cauzând o plagă înjunghiată și o altă lovitură la nivelul capului, zona temporală stânga, cauzând plăgi ale scalpului, leziuni traumatice ce
au pus în primejdie viață persoanei vătămate și necesită pentru vindecare 14-16 zile de îngrijiri medicale. Prin ordonanța din data de 23.04.2023 – ora 00:30, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus reținerea inculpatului R.I.A. pentru o perioadă de 24 de ore”, se arată într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Duminică, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au solicitat Tribunalului Hunedoara arestarea preventivă a Rozsa Ioan-Andrei pentru 30 de zile.

„În baza art. 226 Cod procedură penală admite propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, şi în consecinţă: În baza art. 202 Cod procedură penală şi art. 223 al. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Rozsa Ioan-Andrei, pentru tentativă la infracțiunea de omor, prev. și ped. de art.32 Cod penal rap. la art.188 al.1 și 2 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.04.2023 până la data de 22.05.2023 inclusiv”, se arată în decizia instanței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *