fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Tânărul care a atacat cu cuțitul o femeie, într-un bar din Petroșani, a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani au schimbat încadrarea juridică din lovire sau alte violenţe în tentativă de omor, în cazul tânărului care a înjunghiat cu un cuţit o femeie, într-un bar din municipiul Petroşani. Ieri dimineață, imediat după producerea agresiunii, bărbatul a fost transportat la spitalul de psihiatrie din Zam, iar astăzi a fost reţinut, fiind mutat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

„În urma analizării cauzei împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracţiunea de lovire sau alte violenţe în tentativă la infracţiunea de omor, cauza fiind declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, competent să cerceteze infracţiunea pentru care se efectuează urmărirea penală. În urma probatoriului administrat de către poliţişti, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, s-a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore faţă de cel bănuit de comiterea faptei, tânărul fiind depus sub escortă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând ca procurorul de caz să dispună în continuare măsurile şi propunerile legale raportate la starea de fapt, situaţia medicală a tânărului şi gradul de pericol social al faptei săvârşite”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiată, luni, cu un cuţit, în mână şi în picior, de către un tânăr de 21 de ani, într-un bar din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. Femeia a fost dusă la spital, iar agresorul a fost ridicat de poliţişti. Ulterior, el fusese internat în Spitalul de Psihiatrie Zam.

Citește mai multe despre acest subiect aici:

Tânără atacată cu un cuțit, într-un bar din Petroșani. Agresorul a fost identificat și a ajuns la spitalul de Psihiatrie din Zam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *