fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Șoferul unui camion care a făcut pană pe DN7, la intrare în Simeria, ajutat de polițiști să își schimbe roata (FOTO-VIDEO)

Gest de aplaudat al polițiștilor din Simeria. Aceștia au ajutat un șofer de camion care se chinuia, pe DN7, să schimbe o roată. Totul s-a întâmplat în această dimineață, la intrare în Simeria dinspre Deva.

Oamenii legii patrulau pe DN7, iar la un moment dat au observat că se circulă îngreunat. Când au ajuns la locul ambuteiajului, cei trei polițiști au observat că TIR-ul avea pană. Nu au stat prea mult pe gânduri și l-au ajutat pe șofer să schimbe roata.

„În această dimineață, în jurul orei 08:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Simeria, aflându-se într-o misiune de patrulare pe DN7, au observat că traficul rutier se defășoară îngreunat la ieșirea spre municipiul Deva, formându-se coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.
Ajunși la locul ambuteiajului, polițiștii au constatat că un autotren a rămas în pană, iar conducătorul vehiculului, un bărbat de 34 de ani, din județul Argeș, încerca să schimbe roata defectă.
Fără să stea pe gânduri, cei trei agenți de poliție, Cristian, Vlad și Darius, din cadrul Biroului Rutier și al celui de Ordine Publică, și-au împărțit rapid sarcinile: aceștia au dat o mână de ajutor conducătorului auto și au dirijat traficul rutier în zonă, astfel încât, în mai puțin de 20 de minute, autotrenul și-a putut continua drumul – nu înainte ca șoferul să le mulțumească tinerilor polițiști pentru sprijinul acordat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

blank blank blank

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *