fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Se întâmplă din nou! Copilă de 12 ani, din Hunedoara, arsă cu țigara pe frunte de o fată de 14 ani

Un nou caz șocant, la Hunedoara. Miercuri seară, o copilă de 12 ani a fost arsă cu țigara în frunte de o fată de 14 ani. Totul ar fi pornit, potrivit surselor noastre, de la faptul că fata de 12 ani ar fi interacționat pe un site de socializare cu prietenul unei adolescente de 16 ani, amica agresoarei.

Fata de 14 ani, într-un moment de furie, ar fi încercat să stingă țigara pe fruntea fetei de 12 ani. Poliția locală a fost sesizată de incident, care mai apoi a sesizat Poliția municipiului Hunedoara.

Victima și cele două fete de 14 și 16 ani au fost duse în fața anchetatorilor.

„În data de 06 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-au prezentat polițiștii unei patrule de polițe locală care au sesizat faptul că, în data de 06 septembrie 2023, în jurul orei 19:40, au fost informați cu privire la faptul că, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara, are loc o altercație între copii.
Ajunși la fața locului, polițiștii locali au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a relatat faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o țigară aprinsă în zona frunții.
Patrula de poliție locală a condus cele trei minore la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, cercetările continuând în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale.

Foto ilustrativ. 

Mai jos, detalii despre un alt caz care a șocat întreg județul Hunedoara.

Violență extremă. Copilă de 11 ani, călcată pe cap și snopită în bătaie de alte două fete de 12 și 13 ani. „Nu mai da în mine, că mi-e rău. Te rog” (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *