fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(NEWS ALERT) Culiță Sterp, reținut de polițiști. A produs un accident, după ce a trecut pe roșu la semafor. Era băut și a fugit de la locul accidentului

Manelistul hunedorean Culiță Sterp a fost reținut de polițiștii clujeni, în urma accidentului produs azi-noapte, în Cluj-Napoca. Culiță era băut și a fugit de la locul accidentului. Informarea a fost făcut în urmă cu puțin timp de oamenii legii.

”Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

De asemenea, menționăm faptul că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge).”, a precizat IGPR.

Citește mai mult despre acest subiect aici: (VIDEO) Celebrul manelist hunedorean Culiță Sterp implicat într-un accident, DUPĂ CE A TRECUT PE ROȘU. Acesta ar fi fost beat la volan și ar fi fugit de la locul accidentului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *