fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(NEWS ALERT) Bărbat împușcat accidental, în Deva. Polițiștii au fost sesizați de soția victimei

Un bărbat din Deva s-a împușcat accidental cu un pistol, în această dimineață, în locuința sa. Potrivit IPJ Hunedoara, poliția a fost sesizată de soția victimei. Bărbatul a fost transportat la spital.

„Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara a fost sesizat astăzi, în jurul orei 10:30, prin apelul de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că soțul acestuia s-ar fi împușcat accidental cu pistolul pe care îl deține legal în piept (in zona toracelui), în timp ce se afla la locuința acestuia, din Deva.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical în stare stabilă și transportat la Spitalul Municipal Deva, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Polițiștii au întocmit, în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor si continuă cercetările, in vederea stabilirii circumstantelor producerii evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În acest moment, nu se cunosc mai multe detalii. Vom reveni, de îndată ce le vom avea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *