fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Micuții karatiști de la ACS Ronin, în fața unuia dintre cele mai importante examene din viața lor sportivă

Tinerii sportivi din cadrul clubului de karate tradițional ACS Ronin, din Deva, s-au aflat, la sfârșitul săptămânii trecute, în fața unuia dintre cele mai importante examene din viața lor sportivă
Plini de energie, cu un bagaj tehnic și fizic foarte bun, micii karateka au reușit să promoveze examenul de kyu. După un an de antrenamente intense sub îndrumarea sensei Mircea Popa (maestru emerit al sportului, centura neagră – 6 dan), tinerii sportivi au susținut probele de kihon, kata, kumite și pregătire fizică.

Bucuroși de faptul că activitatea sportivă nu mai este condiționată de restricțiile impuse de pandemia de Covid-19, micii sportivi sunt motivați să își dorească valoarea în cadrul competițiilor care se vor organiza la nivel național și internațional.
Sensei Mircea Popa a adresat felicitări tuturor sportivilor și, cu precădere, sportivului ISFAN TUDOR, care, recent, a obținut medalia de aur (campion european la proba de kumite) în cadrul Campionatului European de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret şi seniori (ediția XXXVI, Belgrad – Serbia, 26-28 mai 2023).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *