fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Lucrările de reparații a drumurilor din Deva vor începe de luni. Calendarul asfaltărilor, pe cartiere

Firma care a câștigat contractul de reparații a drumurilor din municipiul Deva va începe lucrările de luni, 12 iunie 2023. Astăzi, la sediul primăriei, a avut loc o întâlnire de lucru între conducerea Strabag și reprezentanții administrației locale, pentru a fi stabilit un calendar al acțiunilor ce vor avea loc. În primă fază, vor fi astupate gropile de pe străzile orașului și de pe centura Devei, lucru care se va întâmpla săptămâna viitoare. Lucrările de reparații vor fi efectuate noaptea, pentru a nu perturba traficul rutier.

„Am avut astăzi, la sediul Primăriei, împreună cu colegul meu Traian Berbeceanu, Administratorul public la municipiului Deva, o ședință operativă cu conducerea Strabag, respectiv cu directorul regional Cătălin Flămânzeanu și directorul filialei Deva, Viorel Beca.
Am stabilit că luni, 12 iunie 2023, dăm ordinul de începere a lucrărilor.
Echipele constructorului vor executa săptămâna viitoare lucrări de reparații stradale (astupare gropi, fisuri în asfalt etc.) în oraș și pe Calea Zarandului (DN 7 – Centura Devei). Acestea vor fi realizate pe timp de noapte pentru a nu perturba traficul în oraș.
Vor fi efectuate și reparații curente la drumuri și trotuare în localitățile aparținătoare municipiului Deva: Archia, Cristur, Bârcea Mică și Sântuhalm”, a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea.

Calendarul de lucrări impus constructorului, în perioada iunie-decembrie 2023:

Cartier Dacia: termen de finalizare luna august 2023
Cartier Gojdu: termen de finalizare luna septembrie 2023
Cartier Micro 15: termen de finalizare luna octombrie 2023
Cartier Progresul: termen de finalizare luna octombrie 2023
Cartierele Micul Dallas și Liliacului: termen de finalizare luna noiembrie 2023
Trotuare strada Mihai Eminescu (tronsonul Casa de Cultură-Astoria, pe ambele sensuri): termen de finalizare decembrie 2023
Bulevardele 22 Decembrie și Decebal (de la Dacia Service până la strada Horea, pe toate cele patru benzi): termen de finalizare luna decembrie 2023

„Lucrările care se execută vizează: turnări covor asfaltic trotuare și carosabil, înlocuire borduri, ridicări capace de canal la nivelul carosabilului, întreținere drumuri pietruite, marcaje rutiere etc.)
Pas cu pas, TOATE străzile, trotuarele, aleile, parcările din municipul Deva și din localitățile aparținătoare vor beneficia de lucrări de reparații și întreținere”, mai spune primarul Devei, Florin Oancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *