fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Adolescentă dispărută din Centrul de Sănătate Mintală Copii din Deva. Dacă aveți informații despre ea, sunați la 112

La data de 08 iunie 2023, în jurul orei 15:50, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către un reprezentant al D.G.A.S.P.C. cu privire la faptul că, în jurul orei 15:45, în timp ce se afla împreună cu minora CODOBA LARISA ALEXANDRA de 17 ani (foto), din Lupeni, la Centrul de Sănătate Mintală Copii din Deva, într-un moment în care minora nu era supravegheată, aceasta a plecat într-o direcție necunoscută.

Minora prezintă următoarele semnalmente: 1,60 m, 40-45 kg., ochi căprui, păr șaten-deschis la rădăcină și șaten-închis la vârfuri, tuns la nivelul umerilor, are tăieturi cicatrizate pe ambele brațe, iar în momentul plecării era îmbrăcată cu un tricou negru, cu model de culoare galbenă pe piept și jeans de culoare albastru deschis.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *