fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(LISTĂ) Aproape 100 de infractori hunedoreni fug de poliție. Aveți informații despre locul în care s-ar afla aceștia? Sunați la 112

95 de persoane care au domiciliul ori s-au născut în județul Hunedoara fug de poliție, după ce au fost condamnate la închisoare  pentru diferite infracțiuni. Acestea se află pe lista persoanelor urmărite de pe site-ul Poliției Române.

Cea mai mare pedeapsă, de 10 ani, o are de ispășit un bărbat care locuiește în Petrila. Acesta  a fost condamnat la 10 ani de închisoare, pentru trafic de droguri. Din momentul în care s-a dat sentința, polițiștii nu l-au mai găsit.

blank

Tot la 10 ani a fost condamnat și un bărbat care s-a născut în comuna Băița, județul Hunedoara. Acesta a fost găsit vinovat pentru săvârșirea infracțiunii de sprijinire și aderare la un grup infracțional organizat și complicitate la înșelăciune.

blank

Tămaș Dorel Cristian, născut în Deva, este un alt bărbat condamnat definitiv, care fuge de autorități. A fost găsit vinovat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată și delapidare.

blank

Brujan Maria, din municipiul Hunedoara, a fost condamnată în anul 2014, de Judecătoria Deva, la 5 ani și șase luni pentru infracțiunea de înșelăciune. De la rămânerea definitivă a sentinței, femeia nu a mai fost găsită.

blank

Un alt bărbat căutat de Poliția Română este Baciu Gabriel, din Călan, cunoscut sub porecla de „Bacu”. În anul 2019, acesta a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru furt calificat.

 

blank

Brădeanul Covaci Dorin Vasile este și el pe lista persoanelor urmărite. Acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare, de Judecătoria Constanța, pentru fals de monedă.

blank

Drăgan Ionel Dorel, un bărbat născut în Deva, dar domiciliat în Simeria, este și el căutat de poliție, după ce, în anul 2019, a fost condamnat de Tribunalul București la doi ani de închisoare pentru înșelăciune.

blank

Lacă Andrei Gheorghe (fost Raita), cunoscut drept „Endre” în județul Hunedoara, figurează ca și persoană dată în urmărire pe site-ul Poliției Române. Acesta a fost condamnat definitiv, în data de 6 octombrie 2022, de Curtea de Apel Alba Iulia, pentru uz de fals.

Procesul pe fond, la Judecătoria Hunedoara, a fost încheiat în data de 18.03.2022. „Endre” s-ar fi folosit de un permis de conducere fals, aparent eliberat de autorităţile din Ucraina.

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, „Endre” a fost dat în urmărire națională și internațională.

„Polițiștii hunedoreni desfășoară activități în vederea depistării bărbatului și a punerii în aplicare a mandatului de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind dat în urmărire națională și internațională”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, pentru Știri din Hunedoara, la începutul lunii noiembrie.

blank

Un alt bărbat căutat de polițiști este Tirănesc Doinel Dorian, din Orăștie. Potrivit informațiilor de pe site-ul Poliției Române, acesta a fost condamnat definitiv de Tribunalul Hunedoara la 5 ani si 6 luni pentru trafic de droguri de mare risc și la 3 ani si 6 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și camată.

blank

Mai jos aveți lista tuturor hunedorenilor căutați de Poliția Română. Dacă aveți informații despre locul în care s-ar afla aceștia, sunați la 112.

LISTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *