fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Lăsat în libertate, sub control judiciar, după ce a bătut un șofer pentru că mergea prea încet. Procurorii nu au cerut arestarea tânărului care a agresat un pensionar

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara au decis să îl lase în libertate, sub control judiciar, pe tânărul care, marți, a bătut un șofer pentru că mergea cu mașina prea încet. Victimă în acest caz a fost un bărbat de 76 de ani, care a fost bătut cu bestialitate.

Șoferul deranjat de viteza cu care mergea victima i-a aplicat pensionarului mai multe lovituri de pumn în față, după care i-a lovit mașina cu piciorul și i-a rupt maneta stergătoarelor. Totul s-a întâmplat în Peștișul Mare. Întreaga scenă a fost filmată de o cameră de supraveghere și a fost făcută publică de nora victimei.

„Socrul meu a fost bătut cu bestialitate, în trafic, pentru simplul motiv că a respectat semnele de circulație.
Nu știu încotro ne îndreptăm ca și civilizație, ca și oameni, dar ceea ce s-a petrecut  m-a cutremurat. Să agresezi atât de brutal un om în vârstă, să-ți pierzi orice urmă de control pentru că cel din fața ta nu se deplasează suficient de rapid, să uiți de norme rutiere, de legi morale, de legi penale, doar pentru a te „răcori” puțin, mi se pare incalificabil.
Cred, însă, că faptele acestui neom nu vor rămâne fără repercusiuni din partea organelor abilitate și ale instanței de judecată”, scrie nora bărbatului agresat.

În cursul zilei de marți, cu ajutorul victimei care a reținut numărul de înmatriculare al mașinii agresorului, oamenii legii au reușit să îl identifice pe acesta, care a și fost reținut pentru 24 de ore pentru faptele sale. Însă, după expirarea mandatului de reținere, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara au decis să nu ceară mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile judecătorilor, ci să îl lase pe agresor în libertate, sub control judiciar.

Citește și: (VIDEO) Șofer bătut cu bestialitate de un tânăr, pentru că mergea prea încet. Agresorul a fost reținut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *