fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Incendiu puternic, la Rișculița. O mașină a ars complet, iar focul a mistuit totul în calea lui

Incendiu puternic, aseară, în satul Rișculița, comuna Baia de Criș. Flăcările au cuprins un autoturism aflat într-un garaj, pe care l-au distrus complet. Mai mult, focul s-a extins și la o șura din apropiere, care a ars pe o suprafață de 150 de metri pătrați. În momentul în care au ajuns pompierii, incendiul era generalizat.

„Pompierii Stației Brad au intervenit, ieri la ora 18.00, pentru stingerea unui incendiu care s-a declanșat la un autoturism aflat într-o anexă a unei gospodării din satul Rișculița, comuna Baia de Criș. Ulterior declanșării incendiului la autoturism, flăcările au cuprins șura anexei gospodărești, care a ars pe o suprafață de 150 metri pătrați, în momentul sosirii echipajelor incendiul fiind generalizat. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Pompierii au acționat cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu o autospecială SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan.

După 1 oră și jumătate incendiul a fost stins, dar pompierii au mai acționat încă 3 ore pentru a îndepărta, cu furcile, aproape 2 tone de fân care se puteau aprinde în orice moment.

blank blank

Foto: ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *