fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Încă 10 zile de distracție pe gheață. Patinoarul din Deva se închide la finalul lunii februarie

Patinoarul în aer liber din Deva se va închide duminică seara, în 26 februarie 2023.
Pentru mii de deveni și nu numai, pasionați de distracția pe patine, patinoarul a fost locul de recreere preferat, de la deschiderea acestuia în luna decembrie a anului trecut și până acum.
Iubitorii de distracție pe gheață  mai au la dispoziție 10 zile ca să se bucure de facilitățile oferite de această bază de agrement.

La propunerea Primarului Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, consilierii locali au aprobat ca pe toată durata funcționării patinoarului, copiii, elevii și studenții cu domiciliul stabil în Deva să beneficieze de acces gratuit dar și de închirierea gratuită a patinelor.

De asemenea, în urma sutelor de solicitări primite din par­tea părinților ai căror copii nu do­mi­ciliază pe raza municipiului Deva, în weekendul 9-11 decembrie 2022, toți preșcolarii și elevii din toate localitățile județului au beneficiat de gratuitățile oferite copiilor Devei.

Patinoarul artificial amplasat în Parcul Cetate are o suprafață de 450 de metri pătrați și o capacitate de 130 de persoane pe serie. Cei care vin la patinoar au la dispoziție o încăpere încălzită unde se pot echipa pentru distracția pe gheață.

„Administratorii patinoarului le mulțumesc tuturor celor care au respectat regulamentul de funcționare și au făcut posibil ca această perioadă de feerie pe gheață să fie lipsită de incidente”, se arată într-un comunicat de presă al primăriei Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *