fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Incendiu, la Geoagiu. O persoană a suferit un atac de panică,în momentul în care a văzut că flăcările îi amenință gospodăria

Incendiu, azi-noapte, la Geoagiu. O persoană a suferit un atac de panică, în momentul in care a văzut că flăcările îi amenință gospodăria. Din fericire, intervenția pompierilor a făcut ca focul să nu se extindă.

„Azi noapte, la numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un incendiu în localitatea Geoagiu, unde s-au deplasat de urgență două autospeciale de lucru cu apă și spumă, din cadrul Gărzii de Intervenție Geoagiu și al Detașamentului de Pompieri Orăștie, precum și un echipaj SMURD.

Pompierii au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului care se manifesta generalizat la acoperișul unei anexe (bucătărie de vară), reușind prin intervenția lor promptă evitarea propagării acestuia la construcțiile învecinate.

De asemenea, a fost protejată casa, dar și alte anexe gospodărești și un garaj.

În timpul evenimentului, o persoană a suferit un atac de panică, fiind asistată la fața locului de către echipajul SMURD Geoagiu, fără a fi necesar transportul la spital.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită a fi fost un scurtcircuit electric”, au declarat reprezentanții ISU Hunedoara.

Foto ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *