fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(NEWS ALERT) Un club din Deva, închis de pompieri. Proprietarul a fost amendat cu 100.000 de lei

Un club din Deva a fost închis de pompieri, în urma unui control, care a avut loc în acest weekend. Înăuntru, angajații ISU Hunedoara au găsit 260 de persoane, deși operatorul este autorizat să permită accesul a 160 de persoane. Proprietarul a fost amendat cu suma de 100.000 de lei, iar complementar s-a luat măsura închiderii clubului pentru 60 de zile.

„Pentru siguranța celor care aleg să își petreacă timpul liber în locații destinate divertismentului, în acest weekend, personalul Inspectiei de Prevenire din cadrul ISU Hunedoara a desfășurat verificări inopinate pe timp de noapte, la operatorii economici din județul nostru.

Astfel au fost controlate 5 locații din municipiile Deva și Hunedoara.

În urma acestor activități au fost constatate 31 deficiențe (dintre care 7 au fost remediate în timpul controlului) și au fost aplicate 7 amenzi contravenționale în cuantum de 111 000 lei.

Totodată, pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu prin depășirea numărului maxim de utilizatori, la un obiectiv din municipiul Deva a fost aplicată și sancțiunea complementară de oprire a funcționării pentru o perioadă de 60 zile.

Acțiunile de verificare au caracter permanent și vor continua și în perioada următoare”, spun reprezentanții ISU Hunedoara.

Foto ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *