fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Incendiu într-un bloc, la Hunedoara. O femeie de 42 de ani a murit și un adolescent a fost intoxicat cu monoxid de carbon

Incendiu violent într-un bloc de nefamiliști din Hunedoara. Potrivit reprezentanților ISU Hunedoara, o femeie de 42 de ani, imobilizată la pat, a murit, iar un adolescent de 16 ani a fost transportat la spital cu arsuri și intoxicație cu monoxid de carbon.

„Pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit în această după amiază, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și autospeciala de lucru la înălțime, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o cameră situată la etajul 3 al unui cămin de nefamiliști, din municipiul Hunedoara.

În sprijinul pompierilor a acționat și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunse la locul solicitării, echipajele operative au constatat că incendiul se manifesta la nivelul unei camere, în care ardeau mobilierul și materiale textie, cu mari degajari de fum.

Șase locatari de la etajele 3 si 4 s-au autoevacuat.

În urma evenimentului, până în prezent, un minor în vârstă de 16 ani a fost preluat de către echipajul SAJ, cu intoxicații cu monoxid de carbon și arsuri pe brațul stâng, iar o femeie în vârstă de 42 de ani, care era imobilizată la pat, a fost declarată decedată”, au transmis reprezentanții ISU Hunedoara.

Comanda intervenției a fost preluată de către prim-adjunctul inspectorului șef, în aceste momente incendiul fiind lichidat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *