fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(FOTO) Două magazine Penny și Profi din municipiul Hunedoara, ÎNCHISE. Comisarii de la Protecția Consumatorului au găsit goange în zonele alimentare

Un magazin Profi și un supermarket Penny din municipiul Hunedoara au fost închise de comisarii de la Protecția Consumatorului, după ce mai multe goange au fost descoperite în spațiile alimentare. Magazinele au fost amendate fiecare cu suma de 20.000 de lei, iar activitatea le-a fost suspendată până la efectuarea operațiunilor de igienizare și până la remedierea tuturor deficiențelor.

În urma controalelor desfășurate la magazinele reclamate, comisarii CJPC Hunedoara au constatat, sub rafturi și în spatele acestora, dar și sub vitrinele frigorifice, neefectuarea corespunzătoare a operațiunilor de igienizare și curățenie și prezenta insectelor, vii și moarte.

„S-a luat imediat măsura opririi temporare de la comercializare a produselor și a prestării serviciilor alimentare, până la efectuarea operațiunilor de igienizare și remedierea tuturor deficiențelor. Cele două supermarketuri au fost amendatecu câte 20.000 de lei fiecare pentru nerespectarea legislației în domeniul protecției consumatorilor.

Îi sfătuim pe consumatori să fie atenți de unde achiziționează produse alimentare iar, în cazul în care constată deficiențe în ceea ce privește condițiile de comercializare a produselor alimentare sau calitatea acestor produse, să sesizeze Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor la nr. de telefon 0219551 sau prin completarea formularului de reclamație de pe site-ul anpc.ro”, se arată într-un comunicat al Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Hunedoara.

blank

„Este vorba despre un supermarket Penny și unul Profi. Le-am oprit temporar activitatea, până își remediază toate deficiențele. Toată activitatea a fost sistată, în zona de vânzare. Practic, am închis magazinele, dar formula corectă este oprire temporară a activității”, a declarat comisarul șef al CJPC Hunedoara, Daniel Dumitran.

Până când nu vor deratiza și curăța toate suprafețele, magazinele nu pot funcționa.

blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *