fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Cum s-a produs accidentul din Brad, de joi dimineață. O șoferiță a intrat pe contrasens și a acroșat o altă mașină, condusă de o femeie din Crișcior

Accident, în această dimineață, la Bra, cu trei victime. Potrivit IPJ Hunedoara, vinovată de producerea accidentului ar fi o șoferiță din Brad, care, într-o curbă ușoară, a intrat pe contrasens, și a lovit un alt autoturism. În urma impactului, trei persoaneau fost rănite, dar doar două dintre ele au ajuns la spital.

„La data de 02 martie 2023, în jurul orei 08:00, poliţiştii au fost sesizați despre faptul că la intrarea în municipiul Brad (dinspre Crişcior) a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.
Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că o femeie în vârstă de 48 de ani, din municipiul Brad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moților, din direcția Brad spre Crișcior, într-o curbă ușoară spre stînga, a pătruns pe contrasens și a acroșat autoturismul condus de o femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna Crişcior.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor două conducătore auto şi a unui pasager în vârstă de 58 de ani, din Crişcior, aflat în autoturismul condus de femeia în vârstă de 58 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu, o persoană de sex masculin și una de sex feminin au fost transportate la spital cu traumatism toracic și multiple plăgi escoriate. O altă persoană a refuzat transportul la spital.

Victimele sunt conștiente și cooperante. Au intervenit echipajul SAJ Hunedoara cu medic și SMURD Brad.

 

1 thought on “Cum s-a produs accidentul din Brad, de joi dimineață. O șoferiță a intrat pe contrasens și a acroșat o altă mașină, condusă de o femeie din Crișcior

    • Author gravatar

      Bună ziua,dar de starea drumului nu scrie nimeni!? Tot pe același drum o alta mașina la câteva minute distanta întoarsă peste cap la un om în curte! În primul rand era gheata de nu puteai sa te ții în picioare, iar la noi autoritățile sunt tot timpul nepregătiți pt deszăpezire drumrilor și „fântâni” în asfalt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *