fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Femeie de 46 de ani, găsită fără suflare pe un câmp din zona Câmpu lui Neag

O femeie de 46 de ani, care dispăruse de acasă încă de sâmbătă, a fost găsită fără suflare pe un câmp din zona Câmpu lui Neag. Descoperirea a fost făcută chiar de ginerele femeii.

„În data de 29 ianuarie 2023, în jurul orei 15.45, Poliția Orașului Uricani a fost sesizată de un bărbat despre faptul că a găsit-o
decedată pe soacra sa, în vârstă de 46 de ani, din Uricani. Cadavrul femeii a fost găsit in zona Câmpu lui Neag – într-o zonă greu accesibilă.
Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au constatat că persoana decedată a fost găsită la aproximativ 2 km de drumul principal dintre Uricani și localitatea Câmpu lui Neag, în zăpadă.
Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că femeia nu prezintă urme de violență, în cauză nefiind suspiciuni privind comiterea infracțiunii de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Un echipaj de la Salvamont a intervenit pentru recuperarea trupului femeii, iar cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Lupeni, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.

blank

Foto: Salvamont România-Dispeceratul Național Salvamont

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *