fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Fabrica UEROM Furniture din Orăștie a fost inaugurată. Pentru început, au fost create aproximativ 150 de noi locuri de muncă

Fabrica UEROM Furniture din Orăștie a fost, astăzi, inaugurată. Fabrica va produce scaune pentru IKEA și va avea, în primă fază aproximativ 150 de angajați.

„Grupul UE, un jucător important pe piața mondială a fabricării de scaune, și-a îndeplinit astăzi misiunea de a amplasa o fabrică în zona Balcanilor, în municipiul Orăștie, județul Hunedoara.
Am luat parte la ceremonia de deschidere a noii fabrici în care, pentru început, aproximativ 150 de persoane din județul Hunedoara, vor începe să muncească. În viitorul apropiat, viziunea este de a dezvolta producția la o capacitate mult mai mare.
Prin deschiderea fabricii UEROM Furniture, județul nostru și municipiul Orăștie devin o referință strategică pentru IKEA – liderul de piață care furnizează mobilă de calitate la prețuri avantajoase. Reprezentanții IKEA au afirmat că în anii următori își doresc să maximizeze vânzările în România.
Vreau să-i felicit pe exponenții acestui parteneriat, în special UERom Furniture, pentru faptul că au ales județul Hunedoara. Sunt deschis să relaționez cu orice investitor care vine in județul Hunedoara, sunt deschis spre a purta discuții cu fiecare business existent, deoarece cred că fiecare actor privat poate deveni un parter al administrației publice din județul nostru”, a declarat prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian.

blank blank blank

UE FURNITURE a fost înființată în 2001 și este una dintre cele mai importante companii specializate în dezvoltarea și producerea scaunelor de birou, a scaunelor de masaj, a mobilierului funcțional și a canapelelor, situată în Regiunea Anji, care este cunoscută ca Regiunea industriei scaunelor din China. Produsele companiei sunt comercializate în peste 60 de țări și regiuni.

3 thoughts on “Fabrica UEROM Furniture din Orăștie a fost inaugurată. Pentru început, au fost create aproximativ 150 de noi locuri de muncă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *