fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Hunedoara. Bătrânică de 90 de ani, bătută de propriul nepot

O femeie de 90 de ani, din Hunedoara, a fost bătută de propriul ei nepot, după ce bătrânica a refuzat să îi dea bani pentru un telefon. Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, iar ieri dimineață femeia a mers la sediul poliției pentru a-l reclama pe bărbatul de 41 de ani.

„În data de 17 august 2023, în jurul orei 09:50, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie în vârstă de 90 de ani, din Hunedoara, care a reclamat faptul că, în jurul orei 03:00, în timp ce se afla acasă, nepotul său, în vârstă de 41 de ani, care locuiește împreună cu ea, a trezit-o din somn pentru a-i solicita o sumă de bani, în vederea achiziționării unui telefon mobil. Femeia a specificat faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu nepotul său, deoarece nu a vrut să-i acorde acea sumă de bani, iar din acest motiv nepotul său s-a enervat și a început să îi adreseze injurii și a lovit-o”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *