fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Eveniment caritabil de Moș Nicolae, la Deva. Ședințe de coafură și machiaj, suveniruri și produse specifice de sărbătorilor de iarnă, puse la vânzare de elevi, pentru a face o surpriză copiilor necăjiți

Devenii sunt invitați la evenimentul caritabil ,,Deva pentru copii”. Elevii de la Liceul Tehnologic ,,Grigore Mosil” din Deva organizează un eveniment în scop caritabil de Moș Nicolae.
Bucuria de a dărui altor copii bucurie, de a aduce un zâmbet pe fața lor, de a-i face să se bucure de magia sărbătorilor, este scopul acestui proiect școlar.

„Elevii vor confecționa suveniruri, felicitări, produse de cofetărie și patiserie specifice sărbătorilor de iarnă.
Doamnele și domnișoarele care vor participa la evenimentul caritabil vor putea beneficia de o ședință de coafură și machiaj, pentru a vedea ce li se potrivește mai bine de Crăciun sau pentru a se simți speciale, la petrecerea dintre ani.

Toate acestea nu vor avea un preț fix. Fiecare devean interesat de oferta pusă la dispoziție de elevii liceului, va putea dona, atât cât dorește, în scop caritabil.
Din banii care se vor strânge în urma acestui eveniment, se vor realiza pachete-cadou pentru copii proveniți din familii nevoiașe din Deva”, se arată într-un comunicat al Primăriei Deva.

Standul elevilor de la Liceului Tehnologic ,,Grigore Mosil” va fi amplasat în Piața Victoriei din Deva (pe platoul din fața Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva), în data de 5 decembrie 2022, între orele 11:00-13:00.

Devenii care doresc să fie alături de organizatori și să îl ajute pe Moș Nicolae să împartă zâmbete și să aducă puțină bucurie în sufletele copiilor cu care soarta nu a fost prea generoasă, sunt așteptați să participe la acest eveniment.

blank

Proiectul caritabil ,,Deva pentru copii” este organizat de Liceul Tehnologic ,,Grigore Mosil” cu sprijinul Primăriei Municipiului Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *