fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

DEVA. O ambulanță a distrus gardul unui cimitir și mai multe morminte. Șoferul a uitat să tragă frâna de mână (VIDEO)

Imagini incredibile, în Deva. O ambulanță care nu avea frâna de mână trasă a ajuns într-un cimitir din municipiu. Imaginile cu ambulanța care a distrus totul în coborârea ei de pe un deal au fost postate pe Tik Tok. Gardul de beton al cimitirului și mai multe morminte au fost sparte.

@raulraul221031221700 #foryoupage #easterneuropeanthings #romania #fy ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Totul s-a petrecut în urmă cu două zile, atunci când un echipaj de pe ambulanță a fost chemat să intervină pe strada Carierei din Deva, la o femeie care se simțea rău. Șoferul a uitat însă să tragă frâna de mână, iar ambulanță a coborât dealul, oprindu-se doar după ce a rupt gardul cimitirului și a distrus șase morminte.

Șoferul va fi cercetat disciplinar, iar ambulanța a fost „trasă pe dreapta” pentru reparații.

„Din păcate, au fost mai multe daune. Se va întruni comisia de disciplină, pentru a analiza acest caz și pentru a fi evaluate complet daunele”, a declarat pentru Știri din Hunedoara purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu. 

 

1 thought on “DEVA. O ambulanță a distrus gardul unui cimitir și mai multe morminte. Șoferul a uitat să tragă frâna de mână (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *