fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(VIDEO) Împreună, de-o viață! Cuplurile de aur care sărbătoresc anul acesta 50 de ani de căsnicie, premiate de administrația locală

Sunt împreună de o viață, iar anul acesta împlinesc 50 de ani de căsnicie. Este vorba despre 80 de cupluri din municipiul Deva și satele aparținătoare, care au fost vineri premiate de administrația locală pentru trăinicia legăturii prin căsătorie.

Primăria Deva şi Consiliul Local Deva au premiat, vineri, la restaurantul Casina, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

„Am avut deosebita bucurie și onoare de a premia, astăzi, cuplurile de aur ale Devei, care au împlinit 50 de ani de căsnicie!
Este frumos și emoționant să sărbătoreşti o jumătate de secol de viaţă trăită împreună. Se spune că abia la 50 de ani, căsnicia îşi dovedeşte cu adevărat rezistenţa în timp şi, tocmai de aceea, se sărbătoreşte cu aur.
În acest an, am premiat 80 de cupluri din municipiul Deva care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie.
Familiile premiate au domiciliul în municipiul Deva şi în localităţile aparţinătoare (Archia, Bârcea Mică, Cristur, Sântuhalm) şi au depus cerere înregistrată la Compartimentul Stare Civilă Deva.
Am pregătit pentru seniorii noștri, din partea Primăriei Deva și a Consiliului Local, o diplomă de fidelitate, un mic premiu în bani și câte o floare, alături de respectul și dragostea noastră.
Aceste cupluri de aur ale Devei ne reamintesc tuturor valorile familiei tradiționale.
Le doresc încă o dată sărbătoriţilor noștri, mulţi şi fericiţi ani împreună, în armonie şi sănătate. Să ne revedem bucuroşi la ,,Nunta de Diamant”!”, a spus primarul Devei, Florin Oancea, imediat după festivitate, într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *