fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Colegiul Național „Decebal” din Deva versus Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad. Finala mare a concursului de cultură generală „Citești și câștigi”, astăzi, de la ora 13

Concursul de cultură generală „Citești și câștigi”, organizat de Consiliul Județean Hunedoara, prin Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva a ajuns la final. Astăzi, va avea loc ultimul „meci”, între finaliști: Colegiul Național „Decebal” din Deva și Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad.

„Astăzi, 04 mai 2023, de la ora 13.00, are loc finala mare a concursului de cultură generală „Citeşti şi câştigi!”, ed. a IX-a. Evenimentul dedicat elevilor de liceu din județ Hunedoara este organizat de Consiliul Județean Hunedoara, prin Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.
În finala mare se întâlnesc Colegiul Național „Decebal” din Deva și Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad. Confruntarea va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Bibliotecii și pe postul regional de televiziune HD365”, spun reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara.

Ieri, a fost desemnat câștigătorul locului 3, în urma „luptei” strânse dintre Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva și Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara.

„Meci de meci! Scor strâns, egalitate şi mari emoţii! Astăzi (ieri – n.r.), de la ora 13:00, a început penultima confruntare din concursul nostru de cultură generală, lupta pentru locul al 3-lea. Echipa Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria” Deva s-a confruntat cu echipa Colegiului Naţional „Iancu de Hunedora” Hunedoara. A fost egalitate la finalul celor 40 de întrebări ale confruntării, echipa din Hunedoara departajându-se la ultima întrebare a întrebărilor de baraj. Cu scorul de 35-34 răspunsuri corecte, echipa hunedoreană ocupă locul 3 pe podium! Felicităm echipa câştigătoare şi le mulţumim ambelor echipe pentru evoluţia lor în concurs şi partida extrem de frumoasă pe care au jucat-o”, au scris reprezentanții Bibiliotecii Județene „Ovid Densusianu” pe pagina lor de Facebook.

Puteți vedea confruntarea dintre Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva și Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara AICI.

blank blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *