fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Avocatul Poporului vine la Deva. Audiențe la Prefectura Hunedoara

Joi, 11 mai 2023, între orele 10:00 – 14:00, reprezentantul instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Alba va fi prezent în municipiul Deva, pentru a acorda audiențe cetățenilor din județul Hunedoara și pentru a primi petiții. Activitatea se va desfășura la sediul Instituției Prefectului – Județul Hunedoara.

Cetățenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fără percepere de taxe.

Pentru operativitate, reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Hunedoara recomandă persoanelor interesate ca, la momentul acordării audienței, să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum și documentele justificative, în copie.

Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze Avocatului Poporului – Biroul Teritorial Alba pot transmite cererile prin poștă, la adresa str. Mihai Viteazu nr. 2, județul Alba sau prin e-mail la adresa avpalba@avp.ro. Programul de audiențe la sediu și de dispecerat este următorul: LUNI – MIERCURI în intervalul orar 10:00 – 14:00, MARȚI – JOI în intervalul orar 12:00 – 16:00.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Avocatului Poporului – Biroul Teritorial Alba: 0258 – 813 865.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *