fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Clipe de groază pentru familia Bulbucan. Tâlhari cu cagule au intrat în casă, i-au legat și au plecat cu 30.000 de lei. Agresorii, încă de negăsit

Momente teribile pentru familia omului de afaceri care produce mici de Bulbucan. Mai mulți bărbați cu cagule de față au intrat în casa lor, din Peștișu Mare, în momentul în care în locuință se aflau doar femeia și unul dintre copii. Hoţii i-au legat, atât pe fe­meie, cât și pe copil și i-au cerut acesteia să le dea toți banii pe care îi avea la acel moment în casă. Sub ameninţare, soția omului de afaceri le-a spus tâlharilor unde se află 30.000 de lei.

La un moment dat, în timpul spargerii, a revenit acasă şi al doilea copil, care a fost şi el legat de tâlhari. Hoţii au dispărut apoi cu banii. Femeia şi cei doi copiii au fost găsiţi în casă, legaţi, chiar de omul de afaceri hunedorean.

Știri din Hunedoara a încercat astăzi să afle dacă polițiștii au reușit să dea de urma tâlharilor, dar deocamdată, hoții sunt de negăsit. Potrivit procurorului Gheorghe Cosmin Băieș, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în dosar sunt efectuate cercetări In Rem, adică cercetările sunt cu privire la faptă și nu împotriva unor persoane.

„Se efectuează cercetări în continuare în dosar și în continuare urmărirea penală este efectuată In Rem. Doar atât vă pot comunica în acest moment”, a declarat procurorul Gheorghe Cosmin Băieș, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Din data de 3 septembrie 2022, atunci când s-a produs acest incident, oamenii legii nu au reușit să dea de urma tâlharilor care au reușit să intre în casa familiei Bulbucan și să o terorizeze.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *