fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Centrale termice noi pentru 16 locuințe sociale din zona Zăvoi

16 locuințe sociale din blocurile situate pe strada Zăvoi, din municipiul Deva, vor avea centrale termice noi, în urma unei investiții finanțată de la bugetul local.
Direcția de Asistență Socială Deva a semnat, luni, 31 iulie 2023, contractul pentru furnizarea noilor echipamente, care vor înlocui centralele termice cu defecțiuni și nefuncționale din 16 locuințe sociale, astfel:

– Blocul nr. 1 – 3 apartamente
– Blocul nr. 2 – 2 apartamente
– Blocul nr. 5 – 1 apartament
– Blocul nr. 6 – 3 apartamente
– Blocul nr. 8 – 1 apartament
– Blocul nr. 9 – 6 apartamente

Contractul include atât furnizarea echipamentelor, cât și montajul, punerea în funcțiune și autorizarea ISCIR a acestora.
Informații detaliate cu privire la caracteristicile produselor sunt disponibile și pot fi consultate pe https://dasdeva.ro, Secțiunea Informații publice – Achiziții publice.

Valoarea totală a contractului: 68.800 lei (fără TVA), respectiv 81.872 lei (cu TVA). Prețul este ferm – deci, nu va suferi ajustări sau modificări.
Durata contractului: 35 de zile lucrătoare de la data semnării de către ambele părți.

Livrarea produselor, montajul, punerea în funcțiune și autorizarea ISCIR a acestora vor fi realizate de S.C. „Optim Sig Instal” S.R.L. Deva, județul Hunedoara.

Acesta este al patrulea lot de echipamente de încălzire centrală destinat locuințelor sociale din zona Zăvoi. În perioada 2021-2022, peste 100 de centrale termice cu defecțiuni sau nefuncționale din cele 9 imobile sociale au fost înlocuite cu echipamente noi, în urma unei investiții totale de peste 450.000 de lei, de la bugetul local al Municipiului Deva.

Blocurile sociale de pe strada Zăvoi se află în administrarea Direcției de Asistență Socială Deva și au fost date în folosință în anii 2008 (Blocurile nr. 1–8) și 2012 (Blocul nr. 9).

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *