fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Care este starea fostului șef al ISU Hunedoara, împușcat în piept. Director medical al spitalului din Deva: „Plaga este cumva mai înspre umăr, nu este chiar în zona inimii, însă nu știm ce vase și ce alte organe interne a lezat”

Fostul inspector șef al ISU Hunedoara, Viorel Demean, împușcat accidental în această dimineață, se află în acest moment la spitalul din Deva, fiind supus unor investigații amănunțite. Potrivit directorului medical al unității sanitare, plaga este în zona din dintre umăr și inimă, „cumva mai înspre umăr”, însă nu se știe la momentul acesta ce organe sunt afectate și ce vase de sânge au fost lezate prin împușcare.

Medicul Lucian Miron a declarat pentru Știri din Hunedoara că, la momentul actual, Viorel Demean este conștient și stabil. Potrivit acestuia, în momentul incidentului, glonțul a intrat prin față, și a ieșit prin spate.

„La momentul prezentării, starea dumnealui era stabilă, cu pierdere de sânge, de la momentul evenimentului, până la momentul prezentării la spital, dar cu o tensiune bună, conștient. Face în momentul acesta investigațiile care se cer, respectiv computer tomograf, urmând ulterior să meargă, cu siguranță, în sala de operații, pentru hemostaza plăgii împușcate. 

Plaga este în regiunea hemitoracelui stâng, este o plagă de intrare și o plagă de ieșire, în față este marcă de intrare, iar în spate este marcă de ieșire. Plaga este cumva mai înspre umăr, nu este chiar în zona inimii, însă nu știm ce vase și ce alte organe interne a lezat”, a declarat pentru Știri din Hunedoara, directorul medical, Lucian Miron.

Potrivit unor surse, s-ar fi solicitat un elicopter SMURD, pentru preluarea fostului șef al ISU Hunedoara.

„Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara a fost sesizat astăzi, în jurul orei 10:30, prin apelul de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că soțul acestuia s-ar fi împușcat accidental cu pistolul pe care îl deține legal în piept (in zona toracelui), în timp ce se afla la locuința acestuia, din Deva.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical în stare stabilă și transportat la Spitalul Municipal Deva, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Polițiștii au întocmit, în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor si continuă cercetările, in vederea stabilirii circumstantelor producerii evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

 

1 thought on “Care este starea fostului șef al ISU Hunedoara, împușcat în piept. Director medical al spitalului din Deva: „Plaga este cumva mai înspre umăr, nu este chiar în zona inimii, însă nu știm ce vase și ce alte organe interne a lezat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *