fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

CADOU PENTRU COPII. Toți elevii și preșcolarii din județul Hunedoara, acces gratuit pe patinoarul din Deva, weekend-ul viitor

Toți elevii și preșcolarii din toate localitățile județului Hunedoara vor avea intrarea gratuită la patinoarul din Deva, la sfârșitul acestei săptămâni. Decizia a fost luată de edilul municipiului Deva, în urma numeroaselor solicitări ale mai multor părinți.

„În urma sutelor de solicitări primite din partea părinților ai căror copii nu domiciliază pe raza municipiului Deva, am decis ca în weekend-ul care urmează (9-11 decembrie), toți preșcolarii și elevii din toate localitățile județului să beneficieze de gratuitățile oferite copiilor Devei la Patinoarul amplasat în Parcul de la poalele Cetății. Spiritul și magia sărbătorilor de iarnă este deja în sufletele tuturor copilașilor, iar noi, adulții suntem fericiți să putem să le aducem mici bucurii!”, a spus primarul Devei, Florin Oancea.

Patinoarul artificial de la Deva, care este amplasat şi în acest an în Parcul Cetate, s-a deschis luni, 5 decembrie 2022.

Pe toată durata funcționării patinoarului, copiii, elevii și studenții cu domiciliul stabil în municipiul Deva vor beneficia de acces gratuit și închiriere cu titlu gratuit a patinelor.
Pentru alte categorii de iubitori ai distracţiei pe gheaţă, tarifele care au rămas neschimbate sunt:
– 10 lei, pentru fiecare serie de patinaj (două ore)
– 10 lei, pentru închiriere patine, pentru fiecare serie de patinaj (două ore).

Închirierea patinelor se face pe baza unui act de identitate: carte de identitate/buletin, permis de conducere auto sau pașaport.
Cei care vin la patinoar au la dispoziție o încăpere încălzită unde se pot echipa cu patinele.

Copiii cu vârsta sub cinci ani au acces cu patinele doar însoțiți de persoane echipate adecvat pentru patinaj.
Capacitatea patinoarului va fi de 90 de persoane pe serie.

Toți cei care utilizează patinoarul artificial din Parcul Cetății Deva trebuie să respecte întocmai regulamentul de funcționare afișat la intrarea în incintă.

Patinoarul artificial are o suprafață de 450 de metri pătrați și se află în administrarea Serviciului Baze Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Deva.

Patinoarul va fi deschis în perioada sezonului de iarnă.

Programul de funcționare al patinoarului este următorul:
● Luni – joi: între orele 12:30-22:00
● Vineri – duminică: între orele 10:00-22:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *