fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Adolescentă de 14 ani, dispărută de acasă de luni dimineață. Dacă aveți informații despre ea, sunați la 112

În data de 06 decembrie 2022, în jurul orei 11:40, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fiica sa, ȘANDOR MĂDĂLINA ALEXANDRA (foto), în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă în data de 05.12.2022, în jurul orei 08:20 și nu a mai revenit.

Bărbatul a precizat că fiica sa era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, pantofi sport de culoare albă și un ghiozdan de culoare albastră.
Hunedoreanul a declarat că a luat legătura telefonic cu fiica sa, dar aceasta nu vrea să spună locul unde se află, precizând că ar fi la o prietenă din municipiul Hunedoara.
Semnalmente: 1,60 m înălțime, aproximativ 55 kg., păr brunet, lung, ochi căprui, fața ovală, ten măsliniu, cu acnee, constituție normală, având niște semne particulare pe mâna stângă (cicatrici în urma unor tăieturi).
Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice, în scopul depistării persoanei plecate voluntar.
Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia, la numărul unic 112.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *