fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Bărbat împușcat la o partidă de vânătoare. Victima a fost rănită de alice într-un braț, în umăr și la nivelul feței

Un bărbat de 49 de ani a fost rănit, ieri, la o partidă de vânătoare organizată legal, pe fondul de vânătoare Beriu.

Potrivit polițiștilor, un coleg din grupa de vânătoare a vrut să împuște un fazan, dar alicele au atins un alt vânător. Acesta a fost rănit la braț, la umăr și la nivelul feței.

„În data de 28 ianuarie 2023, în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că, în cadrul unei acțiuni de vânătoare organizată pe fondul de vânătoare Beriu, ar fi fost rănit prin împușcare un membru vânător participant.
Echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara și ai Serviciului Criminalistic, în urma cercetărilor la fața locului, a stabilit faptul că, în cadrul acțiunii de vânătoare organizate în baza unei autorizații emise pentru recoltarea de fazani, vulpi și șacali, la care au participat 13 membri vânători și un candidat, unul dintre vânătorii participanți, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a efectuat un foc de armă cu arma deținută legal, la vederea unui exemplar din specia fazan, ocazie cu care l-a rănit în mod accidental prin împușcare pe un alt participant la vânătoare, cauzându-i plăgi prin împușcare cu alice la nivelul brațului, a umărului drept și a feței.
Bărbatul rănit, în vârstă de 49 de ani, a fost transportat la Spitalul Municipal Orăștie și, ulterior, la Spitalul Judeţean din Deva, aflandu-se în stare conștientă și stabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Cu ocazia cercetărilor la fața locului, au fost prelvate probe materiale și a fost ridicată arma și muniția persoanei care a efectuat focul de armă ce a condus la rănirea bărbatului de 49 de ani.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *