fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Bărbat din Vața de Jos, arestat după ce a incendiat ușa casei în care locuia mama fostei sale concubine

Un bărbat din comuna Vața de Jos a fost reținut de polițiști și arestat de magistrații Judecătorie Brad, după ce a incendiat ușa casei în care locuiește mama fostei sale concubine. Femeia, care stă în comuna Baia de Criș, s-a trezit, luni dimineață, cu ușa incendiată. Tocul era ars, tavanul afumat, iar oamenii legii au găsit la fața locului o bucată de material, care mirosea a combustibil.

„La data de 04 iunie 2023, în jurul orei 10:50, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată de o femeie din comuna Baia de Criş cu privire la faptul că i-a fost incendiată uşa locuinței, în noaptea de 04 iunie 2023.
Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că tocul ușii de acces în locuința femeii era ars, iar tavanul era afumat (focul s-a propagat de la exterior spre interior, iar pe tocul ușii a fost găsită o bucată de material textil, care emana miros de combustibil).
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, iar în urma cercetărilor au identificat un bărbat de 58 de ani, din comuna Vața de Jos (fostul concubin al fiicei persoanei vătămate)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Faţă de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat magistraţilor Judecătoriei Brad, care au dispus măsura arestării preventive a bărbatului, pentru o perioadă de 30 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *