fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

UPDATE: Bărbatul din Orăștie, dat dispărut, a fost găsit fără suflare, într-o pădure de lângă Sebeș. Teodor Adrian și-a dus, ieri, copilul la școală, și nu a mai revenit acasă

UPDATE. Bărbatul din Orăștie, dat dispărut de familie, a fost găsit fără suflare, într-o pădure de lângă Sebeș. Potrivit informațiilor oficiale, bărbatul s-ar fi spânzurat. 

În data de 09 ianuarie 2023, în jurul orei 16:30, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că, în jurul orei 07:25, soțul acesteia TEODOR ADRIAN (foto), de 51 de ani, din Orăștie, a plecat să îl conducă pe fiul său la o unitate de învăţământ din municipiul Orăștie, însă nu a mai revenit la domiciliu.

Bărbatul a mai plecat în mod voluntar de la domiciliu în luna noiembrie 2022, fiind găsit pe raza orașului Simeria.
Semnalmente: înălțime 1,75 m., 95 kg., păr grizonat (început de calviţie); la momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de fâș de culoare închisă, jeans de culoare albastru deschis și bocanci de culoare maro.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi specifice, în scopul depistării bărbatului plecat voluntar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *