fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Bărbat din Deva, dat în urmărire națională și internațională, prins de polițiști. Avea trei mandate de executare a unor pedepse

Bărbat aflat în urmărire naţională şi internaţională, depistat şi depus în Penitenciar, în urma unei acţiuni a poliţiştilor Biroului Investigații Criminale Deva.

„La data de 09 februarie 2023, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au organizat o acțiune în urma căreia au depistat, pe raza municipiul Deva, un bărbat 45 de ani, din Deva, pe numele căruia Judecătoria Drăgășani a emis, la data de 23 martie 2022, un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a fost condamnat la un an închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
Pe lângă mandatul menționat anterior, bărbatul mai posedă alte două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise tot pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, acesta fiind urmărit național și internațional (în baza unui mandat european de arestare emis la data de 09 mai 2022, de către Judecătoria Drăgășani)”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Deva, în vederea ispăşirii pedepsei privative de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *