fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Mai bine nu se prezentau și pierdeau la „masa verde”. Meci istoric făcut de Corvinul Hunedoara, împotriva CFR Cluj, după ce echipa lui Maxim a dat totul pe teren: 4-0 și Cupa României e tot mai aproape de Hunedoara

Meci de poveste, aseară, la Hundoara. Corvinul a făcut istorie, după ce, de 40 de ani, echipa nu a mai jucat în semifinalele Cupei României. CFR Cluj, deși a fost pe teren, nu a existat. 4-0 s-a încheiat meciul Corvinul Hunedoara-CFR Cluj, la finalul celei mai negre umilințe pentru antrenorul Adrian Mutu.

Lovitura de start a meciului a foost dată de Mircea Lucescu, iar după doar 10 minute mijlocașul CFR Cluj, Panagiotis Tachtsidis, a fost eliminat direct în urma unui fault făcut împotriva lui Marius Lupu. Nici în primele 10 minute, echipa CFR Cluj nu s-a văzut pe teren, iar după eliminarea lui Tachtsidic, totul a mers și mai prost pentru jucătorii favoriți ai acestui meci.

Corvinul Hunedoara a dat totul pe teren, iar rezultatele au apărut în minutul 43, prin Lică. Echipa hunedoreană  a intrat cu avantaj minim la pauză, dar a defilat pe stadion în a doua repriză, cu un CFR Cluj blocat și șocat. În minutul 51, Marius Coman a dat al doilea gol pentru Corvinul, iar în minutul 67 Pirvulescu le-a dat lovitura de grație clujenilor, ducând scorul la 3-0. Corvinul „a făcut o aroganță” și a mai înscris încă o dată în minutul 92, prin Ionuț Pop.

CFR Cluj a plecat acasă din Hunedoara și din Cupa României, după ce Corvinul „i-a scos fotbalul din cap” și a demonstrat că o echipă unită, cu jucători fără „impresii”, muncitori și care aleargă pe teren, chiar și la 3-o pentru ei, poate câștiga fără probleme împotriva oricui.

Urmărește declarațiile făcute de antrenorii celor două echipe la finalul meciului, mai jos:

 

Mutu se gândește să plece de la CFR Cluj, după umilința de la Hunedoara

Antrenorul lui CFR Cluj nu a acceptat întrebările din partea reporterilor. Adrian Mutu anunțat că va decide peste noapte dacă va continua pe banca ardelenilor și după acest joc.

„Haideți că fac eu un monolog și după aia termin. Prea multe de spus nu sunt. Pentru noi a fost un meci fără istoric. Am fost penibili, un rezultat umilitor. Cred că avem o problemă de atitudine și de abordare. Nu mă refer în timpul meciului, ci s-a întâmplat după meciul cu Sepsi. Nu vreau să caut scuze, să spun că am jucat în 10, că s-au accidentat Camora sau Mogoș.

Suntem totuși CFR. Am jucat împotriva unei echipe de liga a doua și pe această cale îi felicit pentru rezultat. Ei au un buget cât 3 jucători de-ai noștri, deci ar trebui să ne fie rușine. Eu, în momentul ăsta, nu am puterea să-i iert pe jucători pentru rezultatul ăsta. E umilitor, eu mă simt umilit.

Mă voi gândi bine în seara asta ce voi face, iar mâine dimineață (astăzi) voi anunța clubul și pe dumneavoastră”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Cupa României, tot mai aproape de Corvinul Hunedoara

În această seară se va cunoaște adversara Corvinul Hunedoara, din semifinala Cupei României. Corviniștii vor juca în data de 17 aprilie cu echipa care va câștiga meciul dintre FCU Craiova și Voluntari. Dacă va câștiga și acest meci, Corvinul va juca finala Cupei României.

Iar dacă va câștiga și finala, Corvinul va fi trimisă în primul tur preliminar din Europa League.

Sursa foto: Emil-Sebastian Popescu

1 thought on “Mai bine nu se prezentau și pierdeau la „masa verde”. Meci istoric făcut de Corvinul Hunedoara, împotriva CFR Cluj, după ce echipa lui Maxim a dat totul pe teren: 4-0 și Cupa României e tot mai aproape de Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *