fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Alcoolemie record. Hunedorean prins cu peste 4 g/litru alcool în sânge, după ce a făcut un accident. A fost trimis în judecată la Judecătoria Deva

Un bărbat care locuiește în satul Certeju de Sus a fost trimis în judecată de procurorii deveni, după ce, în urmă cu un an a fost prins conducând cu o alcoolemie record. Hunedoreanul conducea un autoturism prin satul Bârsău, moment în care, din cauza băuturilor alcoolice pe care le consumase, bărbatul nu a mai putut controla mașina. În urma accidentului pe care l-a produs, o femeie a fost rănită ușor.

Sosiți la fața locului, nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când au descoperit că bărbatul avea o concentrație alcoolică în sânge de peste 4 grame/litru.

„În actul de sesizare s-a reţinut în sarcina inculpatului că la data de în data de 04.02.2022, în jurul orei 18:48, inculpatul a condus pe drumul public DJ761, din sat Bârsău, (…) în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o îmbibaţie alcoolică de peste 0.80 g/l alcool pur în sânge, respectiv de 4, 06 g/l alcool pur în sânge, la prima probă biologică recoltată, respectiv de 3, 77 g/l alcool pur în sânge la cea de-a doua probă biologică recoltată, astfel cum rezultă din buletinul de analiză toxicologică (…), fiind responsabil de producerea unui accident rutier soldat cu rănirea uşoară a pasagerei …..”, se arată în rechizitoriul înaintat în instanță de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva. 

Foto ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *