fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Caz șocant, la Rapoltu Mare. În arest la domiciliu, după ce și-a violat, în mod repetat, verișoara, în vârstă de 11 ani

Un tânăr de 20 de ani, din Rapoltu Mare, a fost arestat la domiciliu după ce și-a violat, în mod repetat, verișoara, în vârstă de 11 ani. Decizia aparține magistraților Judecătoriei Deva și a fost luată în cursul zilei de ieri. Potrivit minutei instanței, tânărul ar fi întreținut relații sexuale cu fetița de cel puțin cinci ori.

Deși Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva a cerut arestarea preventivă a tânărului, instanța a respins cererea și a dispus o măsură mai blândă, și anume arestul la domiciliu.

„În baza art. 227 alin. 1 C.proc.pen. respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva. În baza art. 227 alin. (2) raportat la art. 202 alin. (4) lit. d) și art. 218 C.proc.pen., dispune luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 08.06.2023 până la data de 07.07.2023 inclusiv, faţă de inculpatul (…) cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută de art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. c din Codul penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal (cel puțin 5 acte materiale)”, se arată în decizia Judecătoriei Deva.

Faptele tânărului s-ar fi produs de la începutul acestui an, până recent, când tatăl copilei ar fi aflat și a anunțat poliția.

Decizia Judecătoriei Deva nu este definitivă, ci poate fi atacată la Tribunalul Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *